Reisgids

Mensen die een hoge leeftijd bereiken, zitten veelal thuis. Veel ouderen verliezen zo gaandeweg het contact met anderen, met de maatschappij. Daarnaast zijn ze niet altijd in staat om zelfstandig hun uitstapjes te regelen. Juist de sociale aspecten ‘de extra’s’ spelen een essentiële rol in het verbeteren van de kwaliteit van leven. Door het wegvallen van deze extra’s kunnen zij weinig deelnemen aan maatschappelijke activiteiten. Zorggroep Drenthe zet zich in om die verbinding te herstellen. Wij nemen de drempels weg die ouderen tegenhouden om de deur uit te gaan.

Reizen met zorg

Zorggroep Drenthe organiseert (dag)reisjes met verzorgende ondersteuning; dát is waar wij ons onderscheiden van andere reisaanbieders. Hierdoor verlagen we de drempel om mee op reis te gaan. U kunt deelnemen als u cliënt of lid bent van Zorggroep Drenthe. Een introducee is natuurlijk ook van harte welkom!

Bent u geen cliënt of (nog) geen lid van Zorggroep Drenthe, dan kunt u zich hier aanmelden. Meer informatie over de ledenpas vindt u hier.

Reisgids 2018

Met veel trots en enthousiasme presenteren wij u de reisgids van Zorggroep Drenthe!
Na vier succesvolle jaren met veel leuke reizen ligt er weer een nieuw programma voor u klaar. Van voorstellingen in ons prachtige Theater Mozaiek tot verschillende rondvaarten en rondritten. Van een opening van een van onze exposities in Galerie Mozaiek tot een bezoek aan het Bloemencorso in Eelde. Kortom, voor elk wat wils!

Bekijk hier de Reisgids 2018.
Het aanmeldformulier kunt u hier downloaden.