Gastendag

Bij het ouder worden kunnen zich lichamelijk en geestelijk problemen voordoen. Eén van die problemen kan zijn dat u minder sociale contacten krijgt. De dagen kunnen langer duren, omdat u minder aanspraak heeft. Daarom organiseren wij voor u een zogenaamde gastendag. Deze dag bent u bij ons te gast en kunt u deelnemen aan allerlei gezellige activiteiten. Voor de gastendag is geen indicatie nodig.

Voor wie?

De gastendag is bedoeld voor ouderen die:

  • behoefte hebben aan contact met anderen
  • er graag een dagje uit willen zijn
  • die graag activiteiten ondernemen met leeftijdsgenoten
  • die door een mantelzorger worden verzorgd

Waar?

Gastendag wordt op momenteel aangeboden in de Vijverhof in Assen, Mozaiek in Zuidlaren, de Wenning in Rolde.

Activiteiten

Tijdens de gastendag kunt u gezellig een kopje koffie drinken en een praatje maken met andere gasten. Er is de gelegenheid tot het lezen van een boek of de krant, het meedoen met de gymles of als het weer het toelaat, het maken van een wandeling met de activiteitenbegeleider in de omgeving. Ook kunt u gebruik maken van de faciliteiten waar de locatie over beschikt, zoals een bezoek aan de kapper, de pedicure of de winkel. Daarnaast kunt u deelnemen aan sportieve activiteiten, zoals fysiofit. Rond 12.00 uur gaan we gezamenlijk dineren in het restaurant. Na het diner is het tijd voor de middag activiteiten. Er worden spellen gespeeld en geknutseld. De dag wordt rond 16.00 uur afgesloten.

Wat kost het?

De kosten van de gastendag bedragen € 20,00 per dag. Dit is inclusief de warme maaltijd. Indien mogelijk zorgt u zelf voor vervoer.

Meer informatie?

Voor meer informatie neemt u contact op met één van de locaties:
Mozaiek T. 050-4093200
De Vijverhof T. 0592-316225
De Wenning T. 0592-241137