Dagbesteding

Voor ouderen die veel alleen thuis zitten, maar wel behoefte hebben aan sociale contacten, heeft Zorggroep Drenthe dagbesteding voor ouderen. Binnen de dagbesteding kunnen ouderen terecht voor activiteiten, gezelligheid en extra ondersteuning met de begeleiding en aandacht die er voor nodig is.

Locaties

Wij bieden dagbesteding van maandag tot en met vrijdag, voor één of meerdere dagen per week in onze verzorgingshuizen de Vijverhof in Assen en Mozaiek in Zuidlaren.

De begeleiding is in handen van professionele verzorgers. We zorgen voor een heldere dagstructuur en u kunt meedoen aan activiteiten die bij u passen. U heeft voor dagbesteding een indicatie nodig van de gemeente.

Er is van alles te doen

De dagbesteding biedt verschillende activiteiten. Vaak vinden die plaats in groepsverband, zodat er veel gelegenheid is voor contact met andere mensen. De groep bestaat uit 10 tot 12 personen. Er is van alles mogelijk, van gymnastiek tot schilderen. Er is veel ruimte voor gezelligheid. Zo drinken we samen koffie en thee, en ook de warme maaltijd tussen de middag wordt met de groep gebruikt.

Daarnaast kunt u deelnemen aan de activiteiten die worden georganiseerd binnen de locaties.

Informatie en/of aanmelden?

Wilt u meer weten over dagbesteding of wilt u een van onze Zorggroep Drenthe services aanvragen? Onze afdeling Cliëntadvisering helpt u graag met het vinden van een passende oplossing. Bel 0592-331232 voor meer informatie of vul het contactformulier in.