Spectrum (Wester Es)

 • Spectrum en Vijverhof inzamelpunt voedselbankactie RTV Drenthe

  Vandaag is de voedselbankactie van RTV Drenthe gestart!

  Van zaterdag 8 december tot vrijdag 14 december fungeren Spectrum in Beilen (Esweg 40) en De Vijverhof in Assen (Vredeveldseweg 75) als inzamelpunt voor deze actie.

  lees meer
 • Midwinterfair

  Op vrijdag 16 november 2018 werd er in de bibliotheek te Beilen een midwinterfair gehouden, deze werd georganiseerd vanuit het Welwozo samenwerkingsverband waarin wonen, welzijn en zorg elkaar ontmoeten.

  lees meer
 • Nagedachtenis in Spectrum

  Herinneren betekent zoiets als “in het geheugen terugroepen”, met naam en met verhalen en soms zelfs met geur en kleur.

  lees meer
 • Wijziging locatie 'Midwinter Vintage Fair'

  In samenwerking met Cosis, Altingerhof en De Hanse Hof organiseert woonzorgcentrum Spectrum op 16 november 2018 de allereerste Midwinter Vintage Fair in Beilen. De organisaties zijn aangesloten bij WelWoZo, een samenwerkingsverband waarin wonen, welzijn en zorg elkaar ontmoeten.

  lees meer
 • Diner voor mantelzorgers Welzijn Midden-Drenthe

  Het Contactpunt 'Mantelzorg Midden-Drenthe' heeft locatie Spectrum benaderd om een drie-gangen menu te bereiden voor 55 mantelzorgers van Welzijn Midden-Drenthe.

  lees meer
 • ‘Groene’ bus voor Spectrum

  Heerlijk ‘groen’ toeren door Beilen. Vanaf maandag 5 november 2018 is dat mogelijk met de elektrische shuttlebus van woonzorgcentrum Spectrum. Op deze duurzame manier kunnen kwetsbare ouderen gemakkelijk reizen naar Spectrum om bijvoorbeeld deel te nemen aan activiteiten of voor een heerlijk diner in restaurant 'Bij de Buren'.

  lees meer
 • Advocaatboerderij “De Rosinkhof”

  Donderdag 18 oktober jl. is Zorggroep Drenthe, met een groep van 14 deelnemers, naar de advocaatboerderij “de Rosinkhof” geweest.

  lees meer
 • Prinsjesdag met een ‘’Gouden Koets"

  Dinsdag 18 september jl. werd bij Spectrum Prinsjesdag gevierd als echte koning en koninginnen.

  lees meer
 • Bij de Buren: Burendag 2018

  Een prachtige combinatie van een samenwerkingsproject van activiteitenbegeleiding Zorggroep Drenthe locatie Spectrum en Cosis vanuit de teams WDL (Werk, Dagbesteding en Leren) zuid en Inloop Assen.

  lees meer
 • Een mooie samenvatting van het Zorgcafé in Beilen

  Een mooie samenvatting van een waardevolle avond op 12 september jl. in Spectrum:
  'Op uitnodiging van Zorgcafé Beilen loop ik gisteravond het fraaie Woonzorgcentrum Spectrum van Zorggroep Drenthe binnen. Ik kom er een presentatie geven. Heerlijk! Deze is extra bijzonder, omdat dit dorp de geboorteplaats is van ons moeders.

  lees meer
32 nieuwsberichten << < 1 van 4 > >>