De Wenning

 • Kerstconcert van jeugdorkest Eigenwies in De Wenning

  Zondag 22 december stond De Wenning volledig in het teken van kerst. Jeugdorkest Eigenwies uit Grolloo en omstreken verzorgde een prachtig kerstconcert.

  lees meer
 • Lampion lopen in De Wenning

  Op donderdag 8 november stond “lampion lopen in De Wenning” op de agenda. Om 10 uur kwamen er 37 kinderen in de leeftijd van 2-3 jaar binnen lopen. Zij kwamen van kinderdagverblijf De Roldebol en peuterspeelzaal Dribbel.


  lees meer
 • Reis uit de reisgids: Bartje pimpen

  Vrijdag 28 september jl. stond de activiteit “Bartje pimpen” uit de reisgids gepland. De reis begon bij locatie De Wenning, vanuit deze locatie vertrok de bus naar de andere locaties van Zorggroep Drenthe om alle deelnemers op te halen.

  lees meer
 • Geslaagde informatieavond dementie

  Dinsdag 16 oktober jl. werd er in woonzorgcentrum De Wenning van Zorggroep Drenthe een informatieavond georganiseerd. Het thema van deze avond was: ‘Vergeetachtigheid of dementie?’. Voor deze avond waren vrijwilligers, personeel, familie van (thuiszorg)cliënten, mantelzorgers en dorpsgenoten uitgenodigd.

  lees meer
 • Nieuwe expositie bij De Wenning

  In woonzorgcentrum De Wenning is vanaf heden t/m eind december een expositie te bewonderen van Jantje Thijms-Bosma. Het thema van de expositie is landschappen en dieren. 

  lees meer
 • Bedrijvenparade Roldermarkt

  Zaterdag 8 september jl. was de bedrijvenparade in Rolde. Alle sponsoren en andere ondernemers uit de nabije omgeving presenteerde zich tijdens de jaarlijkse bedrijvenparade, zo ook Zorggroep Drenthe.

  lees meer
 • Woonzorgcentrum de Wenning naar Ameland

  Woensdag 18 juli jl. vertrokken veertien bewoners van woonzorgcentrum de Wenning in Rolde naar Ameland. Deze excursie had een bijzondere aanleiding.

  lees meer
 • “De natuur van Drenthe” in de Wenning

  Donderdag 31 mei jl. was er een kunstzinnig, creatief project in woonzorgcentrum de Wenning. Het thema van deze middag was “de natuur van Drenthe”.

  lees meer
 • Dementiemonitor Alzheimer Nederland

  Mantelzorgers zijn onmisbaar in de zorg voor mensen met dementie. Alzheimer Nederland vindt het daarom belangrijk om te weten wat er leeft onder mantelzorgers. Zo kunnen zij beter opkomen voor hun belangen en voor de belangen van de mensen waar zij voor zorgen.

  lees meer
 • Leerlingen Jan Thiesschool sporten met de Wenning

  Vrijdag 18 mei jl. kwamen er 15 leerlingen van de Jan Thiesschool op bezoek bij de Wenning. Zij gingen mee doen met een gymles voor ouderen.

  lees meer
33 nieuwsberichten << < 1 van 4 > >>