De Vijverhof

 • Spectrum en Vijverhof inzamelpunt voedselbankactie RTV Drenthe

  Vandaag is de voedselbankactie van RTV Drenthe gestart!

  Van zaterdag 8 december tot vrijdag 14 december fungeren Spectrum in Beilen (Esweg 40) en De Vijverhof in Assen (Vredeveldseweg 75) als inzamelpunt voor deze actie.

  lees meer
 • Uitnodiging Wereldwinkel

  Wij nodigen u van harte uit voor de opening van het verkooppunt van de Wereldwinkel op woensdag 26 september a.s.  in de Vijverhof.

  lees meer
 • Bewegen 'Bij de Buren’ officieel gestart bij De Vijverhof

  Donderdag 23 augustus jl. was de feestelijke opening van ‘Bewegen Bij de Buren’ in De Vijverhof. De ochtend werd geopend met een glaasje (alcoholvrije) champagne, koffie, thee en wat lekkers.

  lees meer
 • De Vijverhof: verrassend culinair en gezellig

  In de krant 'Dit is Assen' van augustus 2018: De Vijverhof is veel meer dan de markante verzorgingsflat aan de vijver bij de Vredeveldseweg. Het complex is -onder de naam ‘Bij de Buren’- toegankelijk voor iedereen uit de wijk Assen-Oost en daarbuiten. Jong en oud is er welkom voor een lekker drankje, hapje of diner in het restaurant, het grand café of op het terras aan de vijver.

  lees meer
 • Dementiemonitor Alzheimer Nederland

  Mantelzorgers zijn onmisbaar in de zorg voor mensen met dementie. Alzheimer Nederland vindt het daarom belangrijk om te weten wat er leeft onder mantelzorgers. Zo kunnen zij beter opkomen voor hun belangen en voor de belangen van de mensen waar zij voor zorgen.

  lees meer
 • Leerlingen showen hun "Hoantie op ‘n stokkie" bij Vijverhof

  Op vrijdag 23 maart jl. kwamen 25 leerlingen van de Vredeveldschool in het teken van Pasen hun zelf versierde “Hoantie op ’n stokkie” laten zien. De leerlingen werden ontvangen met een glaasje ranja.

  lees meer
 • Sjoelcompetitie Zorggroep Drenthe

  Woensdag 18 oktober werd de jaarlijkse sjoelcompetitie, tussen de verschillende locaties van Zorggroep Drenthe, gehouden te Rolde in woonzorgcentrum de Wenning.

  lees meer
 • Buurtwandeling Assen-Oost

  Al sinds april wandelen wij om de dinsdag vanuit de Vijverhof door Assen-Oost waar we verrast worden door al het moois wat de wijk ons biedt zoals Landgoed Valkenstijn, gezellig koffie drinken bij de Hippe Kringloop of een hartelijke ontvangst bij de Moestuin in de wijk.

  lees meer
 • Avondvierdaagse bij de Vijverhof

  Assen - Het was feest in de Woonzorggroep De Vijverhof in Assen Oost. ‘We are the champions' schalde uit de luidsprekers. Voor het tweede jaar in successie werd voor de mensen een alternatieve avondvierdaagse gelopen, een week na de echte. ‘Maar deze is ook heel echt hoor', vertelde één van de deelnemers, wat ook werd beaamd door een begeleidster.

  lees meer
 • Twee verzorgingshuizen genomineerd!

  Twee verzorgingshuizen van Zorggroep Drenthe (de Vijverhof, Assen en de Wester Es, Beilen) zijn genomineerd voor de Gastvrijheidszorg Awards 2016. Een deskundige jury onder leiding van Jenneke van Veen heeft deze toppresteerders in de categorieën Verpleging & Verzorging, Ziekenhuizen en GGZ zorgvuldig beoordeeld en de winnaars geselecteerd die op 8 juni tijdens een feestelijk Awardsdiner bekend worden gemaakt.

  lees meer
11 nieuwsberichten << < 1 van 2 > >>