Nieuws

 • Kerstconcert van jeugdorkest Eigenwies in De Wenning

  Zondag 22 december stond De Wenning volledig in het teken van kerst. Jeugdorkest Eigenwies uit Grolloo en omstreken verzorgde een prachtig kerstconcert.

  lees meer
 • Met een opleiding én baan het nieuwe jaar inluiden

  In oktober jl. heeft Zorggroep Drenthe een vacature voor de BBL-opleiding Verzorgende IG opengesteld. Dit traject is in samenwerking met het Drenthe College in Assen. Net als voorgaande jaren was ook deze sollicitatieprocedure weer een groot succes. Met een brievenaantal van circa 130 stond de afdeling Opleidingen en afdeling P&O weer een lastige klus te wachten.

  lees meer
 • 'Cultureel Erfgoed jaar' afgesloten met expositie in de Noorderkroon

  Vanuit het schoolproject “Blijvend Goed” zijn er in de hal van de Noorderkroon schilderijen en tekeningen te zien van verschillende basisscholen en voortgezet onderwijs uit Roden. Het Cultureel Erfgoed jaar 2018 is tijdens het wAt ’N kUNsT festival aanleiding geweest voor een project waarbij leerlingen herkenningspunten in Roden verbeelden.

   

  lees meer
 • Kerstdiner Bij de Buren 2018

  Ook in onze locaties wordt Kerst gevierd. Tijdens de kerstdagen kunnen mensen genieten van een viergangendiner in Restaurant ‘Bij de Buren’!

  lees meer
 • Concert van NNOOK (Noord Nederlands Opera en Operettekoor)

  Dinsdag 18 december komt het Noord Nederlandse Opera en Operettekoor (NNOOK) optreden in Theater Mozaiek. Het Noord Nederlands Opera- & Operettekoor is opgericht op 24 februari 1948 als operettekoor. Het koor bestaat uit 55 enthousiaste amateurzangers, waarin alle koorstemmen zijn vertegenwoordigd.

  lees meer
213 nieuwsberichten << < 1 van 43 > >>